Waarom FPDM

FPDM benadert de vragen en bijkomende problematiek van de opdrachtgevers op haar eigen wijze. Wij hebben jarenlange ervaring met facilitaire diensten bij overheid, zorg, onderwijs, bedrijven en organisaties.

Dit heeft gezorgd voor een objectieve kijk op het adviseringstraject vooraf en zorgt voor een andere insteek. Wij menen bij het overgrote deel van onze klantenkring efficiencyverbetering te realiseren en het rendement te verhogen zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteitsverlies.

Wij letten hierbij niet alleen op de harde cijfers, maar ook op de organisatie (cultuur) en de interne  processen. Wij brengen de huidige situatie voor u in kaart en plannen, samen met u, de route naar een langdurige gewenste situatie. Hierbij zijn wij adviserend in het bepalen van een strategie naar een maatwerksituatie voor uw team.


Bekijk hieronder waar onze dienstverlening uit bestaat:

 Servicekantoor

FPDM kan bedrijven, onderwijs, zorg en overheid helpen bij het direct reduceren van de inkoopkosten. Wij bieden de mogelijkheid om efficiency te behalen op de inkoop van diverse diensten en producten door inkoopabonnementen af te sluiten. 

 Facilitair

Het leveren van advies- en managementtrajecten voor uw facilitaire processen, tegen een marktconforme prijs. Dit wordt verwezenlijkt door het uitvoeren van een volledige scan van uw facilitaire bedrijf. De uitkomsten hiervan vormen de basis voor ons adviestraject. 

  Advies

FPDM kan u adviseren over kwaliteitsverbetering van uw management en bedrijfsprocessen. Wij beschikken hiertoe over gekwalificeerde professionals, die voor een juiste advisering gebruik kunnen maken van diverse managementtools. 

 Beurstraining

Hoe haalt u meer rendement uit uw beursdeelname? Er zijn veel trainingen in de markt zoals verkooptrainingen, etc. Maar een training gericht op het faciliteren van de prospects en klanten, houding van de standbemanning en directie was vaak niet te zien. 

 Werving en selectie

FPDM assisteert u bij een kwalitatieve en doelmatige werving en selectie van uw personeel op MBO, HBO en Academisch niveau. Professionele rekrutering, gespecialiseerd in de werving van kandidaten voor contracten van bepaalde en onbepaalde duur. 

  Financieel

Voor advies en begeleiding op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied kunt u ons altijd inschakelen. Ook wanneer u behoefte heeft aan een tijdelijke, financiële kracht, bijvoorbeeld een boekhouder. 

 FPDM Intercompany 2018